speaker-photo

Adela Drăucean

RIM - Arad

Adela Draucean este Manager Financiar al grupului de firme RIM, care cuprinde atat dezvoltatorii imobiliari cat si antreprenorii pt. mai multe proiecte cu impact in municipiul Arad. Cele in curs de desfasurare sunt Adora Park - un complex care va cuprinde 11 blocuri cu peste 1.250 apartamente, Iuliu Maniu Residence – 50 apartamente + 1 spatiu comercial, iar cel mai nou proiect Adora Central – 50 apartamente.
Dupa 20 ani activati in sistemul bancar, din care peste 12 ani ca Director de Sucursala, a decis sa faca o schimbare majora de directie, asa ca a acceptat povocarea din domeniul imobiliar. Experienta acumulata pana atunci a ajutat-o sa aduca voloare adaugata in actuala pozitie.
Responsabilitatea principală a Adelei este bunăstarea financiară a companiei si administrarea eficientă a patrimoniului societăților apartenente grupului R.I.M. Printre atribuțiile curente se includ, dar fără limitare: respectarea reglementărilor fiscale, aprobarea bugetului, gestionarea fluxului de capital, planificarea și analiza financiară, modelarea scenariilor, consilierea directorului executiv în privința selectării fuziunilor și achizițiilor posibile, aprobarea cheltuielilor de capital, obținerea de finanțare prin credite și gestionarea relațiilor cu investitorii.
Nu în ultimul rând, are responsabilitatea de a oferi consiliere directorului executiv și consiliului de administrație privind direcția strategică generală a companiei.
Adela a terminat Facultatea de Stiinte Economice, avand un master in Piete Financiare si Burse de Valori si o serie de cursuri de calificare pe partea de vanzari, analiza financiara si de management.