speaker-photo

Adrian Mironescu

Brand Identity Designer - Wiron

Adrian Mironescu este un designer de brand ce și-a făcut o misiune din a aduce schimbări în comunitate folosind brandingul și designul ca unelte de impact. Are parte de multe recunoașteri prestigioase, precum aurul la Transform Awards pentru brandingul de oraș al Buzăului în 2021, unde a primit și titlul de Cetățean de Onoare, sau bronzul în 2022, pentru un proiect cu Banca Mondială, dedicat protejării la inundații. Anul acesta a câștigat un nou premiu la Londra pentru Acolad - gentle dentistry, realizat împreună cu soția sa Andreea.
Are un background în informatică dar crede în învățarea continuă, făcându-și din pasiunea pentru branding și design o meserie. Caută mereu să aibă o viziune de ansamblu, punând accent pe interdisciplinaritate, conectând strategia cu identitatea verbală și cea vizuală, oferind astfel concepte închegate de branding. Sub WIRON adună echipe multidisciplinare de specialiști, având proiecte ample pentru organizații precum WorldBank, Continental, Microsoft Romania, Roche, Mambu, Uniunea Europeană, Buzău, ApaVital, Salvați Copiii, ecosistemul PIN dar și diverse startup-uri, căci orice brand are un început.

11:00 - 12:00

26 Octombrie Iași

Real Estate Branding - Cum să creezi branduri memorabile

Explorăm strategiile cheie pentru dezvoltarea de branduri de succes în industria imobiliară. Vom avea sfaturi practice de la strategie la implementare, pornind de la definirea brandului, valori, personalitate, până la expresia brandului și crearea unor identități unice, de la nume și logo, până la toate punctele de interacțiune cu clienții, pentru a-i atrage și fideliza, într-un sector foarte competitiv.