speaker-photo

Beatrice Dumitrașcu

CEO Residential Division One United Properties

Beatrice Dumitrașcu este unul dintre profesioniștii cu cea mai vastă experiență de pe piața de real estate din România. Background-ul său include nume importante din domeniu, iar în prezent este asociat cu cel mai activ și puternic dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, mixte și de birouri, One United Properties. Cu o carieră de peste 20 de ani în vânzări și marketing, Beatrice și-a dedicat ultimii 18 ani industriei imobiliare, devenind un nume reper în rândul specialiștilor din domeniu.

În 2013 s-a alăturat companiei One United Properties, mai întâi ca manager de vânzări, iar în prezent fiind CEO Residential Division. Cu alte cuvinte, este responsabilă pentru administrarea celui mai mare portofoliu rezidențial premium de vânzări al One United Properties, generând venituri importante pentru companie și menținând servicii de calitate superioară atât pentru clienți, cât și pentru parteneri de business. Mereu la curent cu tendințele industriei și ale pieței, Beatrice este implicată în cele mai importante strategii de comunicare și sales ale companiei. Abilitățile sale remarcabile și experiența vastă în domeniu, precum și o atitudine profesională etică și o preocupare permanentă pentru valorile companiei atât în interiorul acesteia, cât și în relațiile externe o fac un model în business-ul imobiliar.

Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism, dar a simțit imediat că domeniul real estate este potrivit pentru ea. A lucrat pentru companii importante precum Forum Invest România, Anchor Group, Eurisko Consulting, Țiriac Imobiliare, Coldwell Banker și și-a consolidat abilitățile profesionale de-a lungul anilor în proiecte care implică vânzări, marketing, comunicare, management de proiect, evenimente și vânzări imobiliare.

15:00 - 16:30

23 Mai Conferință

Panel de discuții - Factorii cheie pentru a crește într-o piață aparent în derivă