speaker-photo

Corina Sfia

Moderator
09:00 - 09:15

5 Aprilie Oradea

Bun venit la Imobiliare.ro HUB 2023

Corina Sfia, moderatoarea Imobiliare.ro HUB 2023 îți urează bun venit și trece în revistă agenda și invitații.

09:30 - 11:00

5 Aprilie Oradea

Intrăm în detaliu pentru tine

Prezentare interactivă despre cele mai noi servicii Imobiliare.ro, ultimele noutăți despre finanțare și piața creditelor din România
Atunci când introducem noi funcționalități le testăm din plin. Sebastian Ungureanu îți prezintă nou versiune de aplicație precum și noul CRM - Imobiliare.ro PRO. Pornim cu ultimul studiu de piață și cum te poate ajuta el, împreună cu noile dezvoltări Imobiliare.ro.

Analizăm împreună și piața creditării din România. Din 2022 Imobiliare.ro a achiziționat DSA Advisors, unul din principalii jucători de pe piața brokerajului de credite. Acum e timpul să intrăm în analiza de detaliu pe cifrele BNR și să observăm tendințele din trecut pentru a încerca o părere despre viitorul creditelor și cum afectează ele imobiliarele din România.

Ambele prezentări vor fi interactive, contăm enorm pe aportul tău din sală, în timp real. Folosim aplicații interactive pentru a-ți exprima opinia sau pentru a pune întrebări.

12:15 - 13:30

5 Aprilie Oradea

Cum te pregătești să faci față pe o piață cu dobânzi în creștere și construcții încetinite?

Cele mai noi subiecte sunt dezbătute în noul format al panelului de discuție. Un format mai restrâns va pune în focus membri panelului. Tot în focus vor fi și întrebările venite din public și proiectate pe ecran în timp real. De acum e și rândul tău să iei rolul de moderator, direct din sală, de pe telefonul tău.

09:00

24 Mai Workshop

Workshop 1

Diferențierea de brand - Oportunitate în criză by Heraldist

1. Cine comunică în criză, câștigă

  • Experiența crizelor trecute ne arată că brandurile/ companiile care au comunicat în criză, au câștigat imediat după terminarea ei și au continuat să crească ani după
  • Detalii și exemple notabile

2. Rolul brandului în comunicarea în criză (și în afara ei)

  • Ce comunicăm în criză - brand vs. promoții/ activări. Care este alegerea corectă. Ce câștigăm comunicând brand, ce ne aduc promoțiile și activările.
  • Poziționarea (cum creezi diferențiere într-o piață aglomerată); cum identificăm zonele în care putem crea diferențiere
  • Branding (identitatea, că zonă strategică de diferențiere)
  • Storytelling
  • Cum se articulează poziționarea în toate manifestările brandului (inclusiv after sale)

Bilete Workshop