speaker-photo

Cosmin Lupan

Capital Imobiliare - Cluj Napoca

Sunt Cosmin Lupan, fondator și manager Capital Imobiliare; în viața de zi cu zi sunt soț, cetățean și antreprenor. Am absolvit Facultatea de Istorie și Filosofie din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. Activez în domeniul imobiliar ca broker și antreprenor din anul 2015. Încă din copilărie îmi place să fac lucrurile bine; în domeniul imobiliar, de asemenea, am căutat să ofer cele mai bune servicii.

Agenția Capital Imobiliare a luat naștere la finalul anului 2015 și odată cu trecerea timpului am devenit mai maturi, am învățat să fim mai buni decât am fost ieri și am văzut în competiție un posibil colaborator.
În prezent suntem o echipă formată din peste 30 de membri, avem sediul în Cluj-Napoca și suntem organizați pe departamente, astfel încât fiecare broker imobiliar să ofere servicii de calitate clienților săi și de asemenea, să-și atingă țelurile propuse.
Suntem mândri că începând cu luna iunie 2022 am reușit să avem tot portofoliul de proprietăți, în reprezentare deschisă și reprezentare închisă și comision 0% la cumpărător sau locatar(chiriaș)