speaker-photo

Doru Iliescu

Fondator DSA Advisor

Doru Cristian ILIESCU este Fondatorul și Director General al DSA Advisor, cu o experiență de peste 20 de ani în managementul vânzărilor. Experiența în vânzări de produs bancar se poate rezuma astfel:
Din 2010 - Managementul produselor de vânzări directe bancare - Raiffeisen Bank România. Din 2011 - Trainer DSA Raiffeisen și Coordonator al echipei de redactare a manualelor: „Consultant financiar și Coordonator al echipei de vânzări DSA”.

09:30 - 11:00

5 Aprilie Oradea

Intrăm în detaliu pentru tine

Prezentare interactivă despre cele mai noi servicii Imobiliare.ro, ultimele noutăți despre finanțare și piața creditelor din România
Atunci când introducem noi funcționalități le testăm din plin. Sebastian Ungureanu îți prezintă nou versiune de aplicație precum și noul CRM - Imobiliare.ro PRO. Pornim cu ultimul studiu de piață și cum te poate ajuta el, împreună cu noile dezvoltări Imobiliare.ro.

Analizăm împreună și piața creditării din România. Din 2022 Imobiliare.ro a achiziționat DSA Advisors, unul din principalii jucători de pe piața brokerajului de credite. Acum e timpul să intrăm în analiza de detaliu pe cifrele BNR și să observăm tendințele din trecut pentru a încerca o părere despre viitorul creditelor și cum afectează ele imobiliarele din România.

Ambele prezentări vor fi interactive, contăm enorm pe aportul tău din sală, în timp real. Folosim aplicații interactive pentru a-ți exprima opinia sau pentru a pune întrebări.