speaker-photo

Ionuț Rugan

RE/MAX Prime Capital - Oradea

După o experiență de peste 15 ani în vânzări automotive, Ionuț Rugan a intrat în imobiliare ca broker owner și co-fondator al RE/MAX Prime Capital, agenția imobiliară specializată în investiții cu randament ridicat. În doar 1 an de la deschiderea noului birou, alături de partenerii săi, a depășit 1 milion euro comisioane încasate și a condus biroul spre cea mai rapidă creștere, alături de cei 29 de agenți, parteneri asociați, prin strategii creative de marketing, management aplicat și politici avansate de vânzări.

Ionuț Rugan a intrat în RE/MAX Romania cu obiectivul de a reuși să facă performanță! Azi, la 1 an de la deschiderea oficială a biroului, Prime Capital, este numărul 1 în România! În anii care urmează, Ionuț Rugan își dorește să continue implicarea în creșterea nivelului de performanță a partenerilor asociați și în dezvoltarea echipei actuale. Greul de acum începe, păstrarea și depășirea poziției atinse, putând fi realizate doar cu implicare, consistență și consecvență la nivelul întregii organizații RE/MAX Prime Capital.

Forța unei echipe stă în rezultate! Credibilitate, reputație și consecvență, aceste atribute sunt azi obiective fără de care nu poți să ai rezultate notabile.

“Suntem numărul 1 în România, în rețeaua RE/MAX, cea mai puternică rețea la nivel mondial și cea mai mare din România. Locul 1, într-un clasament cu peste 70 de agenții imobiliare este o mândrie și o bucurie pentru fiecare membru al RE/MAX Prime Capital! În lunile următoare vom depune toate eforturile necesare pentru a confirma și a menține aceste rezultate.” Ionuț Rugan - Broker Owner, RE/MAX Prime Capital.

12:15 - 13:30

5 Aprilie Oradea

Cum te pregătești să faci față pe o piață cu dobânzi în creștere și construcții încetinite?

Cele mai noi subiecte sunt dezbătute în noul format al panelului de discuție. Un format mai restrâns va pune în focus membri panelului. Tot în focus vor fi și întrebările venite din public și proiectate pe ecran în timp real. De acum e și rândul tău să iei rolul de moderator, direct din sală, de pe telefonul tău.