speaker-photo

Ionuț Rugan

RE/MAX Prime Capital - Oradea

După o experiență de peste 15 ani în vânzări automotive, Ionuț Rugan a intrat în imobiliare ca broker owner și co-fondator al RE/MAX Prime Capital, agenția imobiliară specializată în investiții cu randament ridicat. În doar 1 an de la deschiderea noului birou, alături de partenerii săi, a depășit 1 milion euro comisioane încasate și a condus biroul spre cea mai rapidă creștere, alături de cei 29 de agenți, parteneri asociați, prin strategii creative de marketing, management aplicat și politici avansate de vânzări.

Ionuț Rugan a intrat în RE/MAX Romania cu obiectivul de a reuși să facă performanță! Azi, la 1 an de la deschiderea oficială a biroului, Prime Capital, este numărul 1 în România! În anii care urmează, Ionuț Rugan își dorește să continue implicarea în creșterea nivelului de performanță a partenerilor asociați și în dezvoltarea echipei actuale. Greul de acum începe, păstrarea și depășirea poziției atinse, putând fi realizate doar cu implicare, consistență și consecvență la nivelul întregii organizații RE/MAX Prime Capital.

Forța unei echipe stă în rezultate! Credibilitate, reputație și consecvență, aceste atribute sunt azi obiective fără de care nu poți să ai rezultate notabile.

“Suntem numărul 1 în România, în rețeaua RE/MAX, cea mai puternică rețea la nivel mondial și cea mai mare din România. Locul 1, într-un clasament cu peste 70 de agenții imobiliare este o mândrie și o bucurie pentru fiecare membru al RE/MAX Prime Capital! În lunile următoare vom depune toate eforturile necesare pentru a confirma și a menține aceste rezultate.” Ionuț Rugan - Broker Owner, RE/MAX Prime Capital.