speaker-photo

Liria Themo

CMO - Atria Urban Resort

Originară din Astoria, New York, unde s-a născut, a crescut și a invățat, Liria Themo, marketing&community manager pentru Atria Urban Resort, provine dintr-o familie de români, mama medic și tatăl inginer, care au fugit de regimul comunist de dinainte de 1989. Sosită în România în 1995 pentru o moștenire, nu și-a mai folosit biletul de întoarcere. S-a îndrăgostit de oameni și de țară și de aproape 30 de ani trăiește o poveste de dragoste care și astăzi este la fel de puternică. De când s-a implicat în proiectul Atria Urban Resort, Liria a devenit vocea complexului multi-premiat și este implicată, trup și suflet, în promovarea conceptului de comunitate sustenabilă și regenerare urbană.
A făcut amenajări interioare și project management, coordonând diverse proiecte de construcție/real-estate în Constanța și București. Este recunoscătoare pentru echipa minunată, pe care a consolidat-o în timp, alături de care lucrează pentru a livra un produs unic în piața de rezidențial din România, datorită conceptului care aduce valoare adăugată clientului final.
Proiectul pentru care lucrează Liria, Atria Urban Resort oferă locuințe accesibile pentru clasa de mijloc și este vatra unei comunități care se bucură de o creștere rapidă și numără peste 1000 de rezidenți din București. Proiectul multifazat cuprinde studiouri și apartamente de două până la 4 camere, unele cu grădini, dezvoltate cu densitate redusă, cu parcuri și piscine, un adevărat resort urban. Cartierul este un proiect emblematic de peste 120 de milioane de euro. Construit pe platforma unei foste fabrici de bere, este și un proiect de regenerare urbană pe o suprafață de 9 hectare, în Sectorul 1, în parteneriat cu Cityring Development și EVERGENT Investments. Proiectul a fost premiat de Imobiliare.ro ca cel mai impresionant proiect de rejuvenare urbană din piața rezidențială în 2021.
Faza 2 cu 400 de unități a depășit așteptările și este vândută în proporție de peste 85%, iar 15% din cea de a treia fază, acum în construcție, a fost precontractă din prima zi de vânzare. Planurile viitoare includ un nou proiect pe malul lacului de peste 800 de unități. Terenul adiacent proiectului Atria are aprobările urbanistice necesare.
Liria este soție și mama a doi adolescenți, deține o diplomă în Comunicare Umană de la City University of New York, Magna Cum Laude, a locuit la Paris timp de doi ani, pictează și se bucură în continuare de proiecte de amenajări interioare pentru prieteni, colegi și showroom-urile Atria.

12:30 - 13:30

23 Mai Conferință

One on One: o discuție despre prezent și viitor - powered by Skia Real Estate

O sesiune pornită în 2022, cu priză la public. Alex Dima îi are alături pe marii jucători din real estate, intrând într-un dialog despre trecut, prezent și viitor.