speaker-photo

Oana Tănase

CTP - Oradea

Oana Tănase are o experiență de peste cinci ani în corporate real estate și este Asset Manager în cadrul CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator de parcuri industriale din România. Oana aduce cu sine pasiune, implicare și o atenție deosebită la detalii, toate fiind atuuri esențiale pentru a face performanță într-o industrie atât de complexă precum real estate.
Cu un masterat în administrarea afacerilor și experiență în Property & Asset Management, Oana reusește să mențină cu succes relația cu clienții din portofoliul CTP , precum și să inspire rapid încredere clienților potențiali, găsind soluții la toate solicitările prin mixul perfect între orientarea problem solving și creativitate.
Împreună cu echipa de business development, Oana gestioneaza activitatea de închiriere a parcurilor industriale CTP din multiple orașe, cu focus pe zona Transilvania, precum și pe București. De la clienți din sectorul de logistică până la companii cu facilități de producție, abordează fiecare proiect cu entuziasm, seriozitate și determinare.

11:30 - 12:00

5 Aprilie Oradea

Oportunități de colaborare oferite de CTP

CTPark se alătură Imobiliare.ro HUB cu o incursiune în domeniul logistic dar și cu o oportunitate de colaborare cu sectorul rezidențial. Ieșim pentru 30 de minute din sfera rezidențială pentru a învăța lucruri noi din imobiliarele centrelor logistice.