speaker-photo

Oana Tănase

CTP - Oradea

Oana Tănase are o experiență de peste cinci ani în corporate real estate și este Asset Manager în cadrul CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator de parcuri industriale din România. Oana aduce cu sine pasiune, implicare și o atenție deosebită la detalii, toate fiind atuuri esențiale pentru a face performanță într-o industrie atât de complexă precum real estate.
Cu un masterat în administrarea afacerilor și experiență în Property & Asset Management, Oana reusește să mențină cu succes relația cu clienții din portofoliul CTP , precum și să inspire rapid încredere clienților potențiali, găsind soluții la toate solicitările prin mixul perfect între orientarea problem solving și creativitate.
Împreună cu echipa de business development, Oana gestioneaza activitatea de închiriere a parcurilor industriale CTP din multiple orașe, cu focus pe zona Transilvania, precum și pe București. De la clienți din sectorul de logistică până la companii cu facilități de producție, abordează fiecare proiect cu entuziasm, seriozitate și determinare.

11:00 - 12:00

26 Octombrie Iași

Real Estate Branding - Cum să creezi branduri memorabile

Explorăm strategiile cheie pentru dezvoltarea de branduri de succes în industria imobiliară. Vom avea sfaturi practice de la strategie la implementare, pornind de la definirea brandului, valori, personalitate, până la expresia brandului și crearea unor identități unice, de la nume și logo, până la toate punctele de interacțiune cu clienții, pentru a-i atrage și fideliza, într-un sector foarte competitiv.