speaker-photo

Sebastian Ungureanu

CPO Imobiliare.ro

Sebastian Ungureanu este activ în piața imobiliară de peste 20 de ani, cu experiență în agenții imobiliare ( CBRE, GVA ASCO) cât și în vânzare de locuințe noi pentru dezvoltatori de renume ( Greenfield, Laguna Residence).

Este licențiat în Managementul Afacerilor cu un Master În Economia Proprietăților Imobiliare. Lucrează în domeniul portalurilor imobiliare de 13 ani și în ultimii 6 ani a ocupat în cadrul Imobiliare.ro. pozitia de Product Manager, Regional Sales Manager, actualmente ocupând pozitia de Chief Product Officer.

09:30 - 10:30

26 Octombrie Iași

Intrăm în detaliu pentru tine

Prezentare interactivă despre cele mai noi servicii Imobiliare.ro, ultimele noutăți despre finanțare și piața creditelor din România
Atunci când introducem noi funcționalități le testăm din plin. Sebastian Ungureanu sau Vlad Alexe îți prezintă noua versiune de aplicație precum și ultimele noutăți despre dezvoltarea Ratingului de agent. Se anunță interactivitate la cel mai înalt nivel.

Analizăm împreună și piața creditării din România. Din 2022 Imobiliare.ro a achiziționat DSA Advisors,- astăzi numit Imobiliare.ro Finance. Acum e timpul să intrăm în analiza de detaliu pe cifrele BNR și să observăm tendințele din trecut pentru a încerca o părere despre viitorul creditelor și cum afectează ele imobiliarele din România. Vom discuta despre colaborări de succes și cum te putem ajuta în activitatea ta.

Ambele prezentări vor fi interactive, contăm enorm pe aportul tău din sală, în timp real. Folosim aplicații interactive pentru a-ți exprima opinia sau pentru a pune întrebări.