speaker-photo

Tudor Cartianu

CEO Delta Studio

Tudor Cartianu este CEO al companiei Delta Studio de aproximativ 12 ani, perioadă în care compania s-a transformat din furnizor de materiale și produse pentru interioare, în furnizor de soluții complete pentru amenajări la cheie, atât în segmentul B2C, cât și B2B.

Delta Studio s-a poziționat în ultimii ani ca lider național pe piața amenajărilor de interior din România, statut obținut prin contribuiția decisivă a lui Tudor Cartianu în toate ariile de activitate ale companiei, dar mai ales în dezvoltarea diviziei B2C pentru dezvoltatori imobiliari. Sub conducerea sa, Delta Studio a ajuns furnizor principal pentru peste 70% din proiectele imobiliare premium din întreaga țară.

Cu abilități dovedite de leadership și management uman, metodologie de lucru sistematică implementată la nivel de companie, precum și cu un puternic spirit de „problem-solver”, Tudor coordonează cu succes activitatea de dezvoltare continuă a companiei.

12:30 - 13:30

23 Mai Conferință

One on One: o discuție despre prezent și viitor - powered by Skia Real Estate

O sesiune pornită în 2022, cu priză la public. Alex Dima îi are alături pe marii jucători din real estate, intrând într-un dialog despre trecut, prezent și viitor.