speaker-photo

Andreea Miron

LANDMARKS - Cluj Napoca

Sunt un marketer cu 19 ani de experiență dintre care 14 petrecuți în zona de real estate. Am fondat Landmarks din dorința de a crea o punte de legătură între nevoia cumparatorilor și produsul livrat de către dezvoltatorii imobiliari. Misiunea noastră este aceea de a crea locuințe care cresc calitatea vieții cumpărătorilor. Acest lucru duce invariabil la dezvoltarea de ansambluri cu un concept solid și bine poziționat, care rezistă în piață indiferent de context.
Clienții noștri sunt exclusiv dezvoltatori imobiliari, pentru care oferim servicii de marketing complete, atât pentru faza de preautorizare cât și pentru cea de promovare/vânzare, de la analiză și consultanță pe produs, până la branding, web development și promovare. În prezent coordonăm proiecte ce însumează peste 5500 de unități locative în Cluj, București, Brașov,
Timișoara și Oradea.

12:15 - 13:30

5 Aprilie Oradea

Cum te pregătești să faci față pe o piață cu dobânzi în creștere și construcții încetinite?

Cele mai noi subiecte sunt dezbătute în noul format al panelului de discuție. Un format mai restrâns va pune în focus membri panelului. Tot în focus vor fi și întrebările venite din public și proiectate pe ecran în timp real. De acum e și rândul tău să iei rolul de moderator, direct din sală, de pe telefonul tău.