speaker-photo

Andy Szekely

Public Speaker

Andy Szekely este arhitect în educație, antreprenor, autor și speaker profesionist.
Andy este un pionier al pieței româneşti organizând încă din 1995 seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership.
A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada. El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.)
Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.).
Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 2.500 de apariții live.
Creator al comunității AS, care numără peste 350.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri şi 40 de facilitatori.

11:15 - 12:30

23 Mai Conferință

Game Changer - cum să te reinventezi în stilul performerilor de top

Dezvoltă si menține o viziune care te motivează și te impulsionează să cresti mereu. Reinterpretează și lasă în urmă trecutul care nu îți mai este de folos. Ridică-te cu putere când ai căzut sau ai fost forțat să te oprești. Asumă-ți responsabilitatea pentru trecerea la nivelul următor de performanță.
Motto: Viața ușoară face omul slab / Omul slab face viața grea / Viața grea face omul puternic / Omul puternic face viața ușoară

14:00

24 Mai Workshop

Workshop 3

Reinvent Yourself by Andy Szekely

Procesul complet prin care devii jucător de top

  • Cum se măsoară succesul unui jucător de top (diferit de alți jucători)
  • Ingredientele schimbării care se menține, nu e doar de formă
  • Cum depasesti cel mai mare obstacol în calea transformării personale
  • De ce motivația este doar 1/6 din schimbare și cum să folosești restul de 5/6
  • Componentele planului de acțiune de care sa poți cu adevărat să te ții

Bilete Workshop