speaker-photo

Dan Niculae

Imobiliare.ro

Dan Niculae s-a alăturat echipei imobiliare.ro în 2020, cu obiectivul de a contribui la creșterea business-ului prin dezvoltarea de produse și servicii care adăuga valoare clienților și utilizatorilor platformei.

În acest rol, un proiect important l-a reprezentat recenta achiziție a DSA Advisor, una dintre cele mai relevante companii de pe piața de brokeraj de credite, prin care Imobiliare.ro va integra și dezvolta portofoliul de servicii de finanțare, crescând astfel valoarea livrată către cumpărători și facilitând tranzacțiile de real estate.
Absolvent de ASE - Marketing, Dan are o experienta de peste 12 ani în domeniul digital, pornind primul startup de digitalizare în industria ospitalității prezent astăzi la nivel internațional, și continuând cu implicarea în proiecte de tehnologie din domenii ca fintech, e-commerce sau marketing automation.

12:30 - 13:30

23 Mai Conferință

One on One: o discuție despre prezent și viitor - powered by Skia Real Estate

O sesiune pornită în 2022, cu priză la public. Alex Dima îi are alături pe marii jucători din real estate, intrând într-un dialog despre trecut, prezent și viitor.

09:30 - 10:30

26 Octombrie Iași

Intrăm în detaliu pentru tine

Prezentare interactivă despre cele mai noi servicii Imobiliare.ro, ultimele noutăți despre finanțare și piața creditelor din România
Atunci când introducem noi funcționalități le testăm din plin. Sebastian Ungureanu sau Vlad Alexe îți prezintă noua versiune de aplicație precum și ultimele noutăți despre dezvoltarea Ratingului de agent. Se anunță interactivitate la cel mai înalt nivel.

Analizăm împreună și piața creditării din România. Din 2022 Imobiliare.ro a achiziționat DSA Advisors,- astăzi numit Imobiliare.ro Finance. Acum e timpul să intrăm în analiza de detaliu pe cifrele BNR și să observăm tendințele din trecut pentru a încerca o părere despre viitorul creditelor și cum afectează ele imobiliarele din România. Vom discuta despre colaborări de succes și cum te putem ajuta în activitatea ta.

Ambele prezentări vor fi interactive, contăm enorm pe aportul tău din sală, în timp real. Folosim aplicații interactive pentru a-ți exprima opinia sau pentru a pune întrebări.